There was an error in this gadget

Tuesday, May 1, 2012

Tabiat Burukku


Hurmmm... Aku biasanya kalau time buat keja kalau x makan mmg takde mood... Dats y, bila aku plan nak OT samada utk buat thesis atau assignment, aku mmg beli stok makanan... Mana lah badan ni x makin membulat dengan gaya hidup aku yang tersangat lah "sihat" tu... Tp mmg kalau xda benda dimakan, x kisah lah junk food, buah-buahan atau biskut atau apa-ape jelah janji makanan, mmg keja aku tu takkan siap... Teruk kan? Mmg x baik utk kesihatan tapi kalo x aku xda mood nak buat keja... Skarang ni pun aku tgh makan biskut coffee... Boleh habis sepaket biskut tu...





No comments:

Post a Comment