There was an error in this gadget

Saturday, April 28, 2012

Lamb Chop


Sebelum ni tak pernah terlintas pun di fikiran aku nak buat lamb chop sendiri a.k.a home made... Tp after mamy si dia selalu tanya bila aku nak belanja dia makan lamb chop, aku terfikir ada baiknya aku belajar buat n nanti bawak home made hasil air tangan aku kat rumah dia... Hehe, harus sedap lah... Kalau x, mmg failed lah nanti, hehe... Yg pasti, kuah lamb chop tu mesti ummmphhh! Jd aku pun search lah kat favourite page aku utk resepi, MyResepi, jd aku ambik keputusan untuk follow resepi yg ni----> :)

Haha! Happy cooking! :)


No comments:

Post a Comment