There was an error in this gadget

Tuesday, May 1, 2012

Tabiat Burukku


Hurmmm... Aku biasanya kalau time buat keja kalau x makan mmg takde mood... Dats y, bila aku plan nak OT samada utk buat thesis atau assignment, aku mmg beli stok makanan... Mana lah badan ni x makin membulat dengan gaya hidup aku yang tersangat lah "sihat" tu... Tp mmg kalau xda benda dimakan, x kisah lah junk food, buah-buahan atau biskut atau apa-ape jelah janji makanan, mmg keja aku tu takkan siap... Teruk kan? Mmg x baik utk kesihatan tapi kalo x aku xda mood nak buat keja... Skarang ni pun aku tgh makan biskut coffee... Boleh habis sepaket biskut tu...





Saturday, April 28, 2012

Lamb Chop


Sebelum ni tak pernah terlintas pun di fikiran aku nak buat lamb chop sendiri a.k.a home made... Tp after mamy si dia selalu tanya bila aku nak belanja dia makan lamb chop, aku terfikir ada baiknya aku belajar buat n nanti bawak home made hasil air tangan aku kat rumah dia... Hehe, harus sedap lah... Kalau x, mmg failed lah nanti, hehe... Yg pasti, kuah lamb chop tu mesti ummmphhh! Jd aku pun search lah kat favourite page aku utk resepi, MyResepi, jd aku ambik keputusan untuk follow resepi yg ni----> :)

Haha! Happy cooking! :)


Aku dan Thesisku

Dukacitanya aku maklumkan bahawa aku hampir-hampir je putus asa dengan thesis aku. Aku tiba-tiba hilang minat dan hilang arah. Aku berterima kasih sangat lah sebab dapat supervisor yang sangat baik, memahami dan tak bagi aku tekanan sangat. 

Now i'm back on track setelah sekian lamanya terkeluar dr landasan. Memang belum terlambat lagi. Gambateh!


Insomnia






Penyakit yang wajib melandaku setiap semester...
Time banyak keja nak kena hantar, time tu lah dia buat hal... Sabar jelah... Hmmmm...